Напишете дума/думи за търсене

Рецепти за здраве

;
Да направим домашен пастет и колбаси (+рецепти)

Да направим домашен пастет и колбаси (+рецепти)

Трябва да ядем само онова, което сме отгледали и направили сами. Тази теория, макар да е малко крайна, печели все повече привърженици. Дори да не сте от тях

Йоланта Делибозова - Йоли:
Трябва всеки ден да живеем необикновено. Лесно е да си щастлив!

Йоланта Делибозова - Йоли: Трябва всеки ден да живеем необикновено. Лесно е да си щастлив!

Тя е от хората, които веднъж минат ли през живота ти, оставят следа и не искаш да спираш да ги срещаш. И със сигурност това не е само личната ми история с Йоли – стотици са хората

Бърз сметанов тарт

Бърз сметанов тарт

необходими продукти: 100 г масло 1 ч.ч. брашно 1/2 ч.л. бакпулвер 1/2 ч.ч. захар 300 г боровинки (черни и червени) 1 ч.л. канела 2 жълтъка 1 1/4 ч.ч. гъста готварска сметана начин на приготвяне: 1

Рецепти за терин

Рецепти за терин

Името идва от названието на съда, в който родителите му французи го приготвят. Той може да се оприличи на нашенския гювеч, но е в различна форма – обикновено правоъгълна

Рецепти за нетрадиционни сандвичи

Рецепти за нетрадиционни сандвичи

С гъби 25 мин/ 4 порции Настържете 300 г кашкавал. Загрейте фурната на 180°C. Нарежете на тънко 500 г печурки, поръсете ги с 1 с.л. зехтин, 1 с.л. розмарин

д-р Атанас Михайлов: Яжте масло сутрин на гладно

д-р Атанас Михайлов: Яжте масло сутрин на гладно

"Преди да започнем програма за отслабване и влизане във форма, е добре да пречистим организма си от токсини, консерванти, добавки в храната, стрес, битова химия, лекарства”, казва д-р Атанас Михайлов

Даниела от Dani's Cooking: Баницата ми с броколи печели овации (+рецепти)

Даниела от Dani's Cooking: Баницата ми с броколи печели овации (+рецепти)

Наскоро попаднах на блога й и веднага се влюбих. Има нещо живо, откровено и безумно уютно в снимките и в „разговора“ с читателите. Сякаш не гледаш вкуснотиите през екрана

Наталия от "Под гъбката": Бюрекът с месо е любим на семейството ми (+рецепти)

Наталия от "Под гъбката": Бюрекът с месо е любим на семейството ми (+рецепти)

В нейния блог „Под гъбката“ е точно толкова уютно, колкото и звучи. Наталия ще ви гости с топла супичка и пръхкави гевреци, ще извади плетиво, а пък снимките от рубриката за пътувания ще ви накарат

Тайните на перфектните пържени ястия (+рецепта)

Тайните на перфектните пържени ястия (+рецепта)

Пържено пиле, пържени картофки или лучени кръгчета – трудно е да се устои на тази хрупкавост! Няма друг метод на готвене, при който храната да е толкова приятно хрупкава отвън и същевременно мека и

Лесно боровинково парфе

Лесно боровинково парфе

необходими продукти: 250 г заквасена сметана 100 мл подсладена течна сметана 1/4 ч.ч. пудра захар 1 ванилия 1 пакет желатин боровинки, бисквитени трохи

X